Transport en bereikbaarheid

– Transport

Veruit de makkelijkste manier om je te verplaatsen in de omgeving is met de auto. Huur dus best een auto tijdens je bezoek als je graag wat gaat bekijken – het wegennetwerk is er zoals gezegd goed. Alles is ook goed aangeduid, maar een gps huren is niet overbodig wil je het overzicht bewaren.

In Hoedspruit en Johannesburg vind je zowel ‘Budget’- als ‘Avis’-autoverhuur.
Met de auto is het 4 à 5 uur van Johannesburg naar Hoedspruit. Een rit die de eerste 2 uur nogal saai kan lijken, maar daarna een rit door de bergen wordt in een zeer afwisselend landschap om over te gaan in de lowveld. Op deze manier raak je stilaan helemaal in de juiste reisstemming!

– Bereikbaarheid:

Zoals gezegd is het met de auto 4 à 5 uur van Johannesburg naar Hoedspruit. Rijd je liever niet zelf, kan de shuttledienst van ‘Ashton Tours” je van Johannesburg naar Hoedspruit brengen. Zoals gezegd is Johannesburg de dichtstbijzijnde grote luchthaven voor vliegtuigen vanuit Europa, maar je kan vanuit Johannesburg ook verder vliegen naar Hoedspruit Airport, waarbij je op 1 uur tijd op 10 minuten van Hoedspruit zelf gebracht wordt. Hier kan je opgehaald worden door Sue, onze host.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search