Cultuur

Nyani Cultural Village Tour

Hou je ervan om tijdens je vakantie in contact te komen met de lokale tradities en gebruiken, neem dan deel aan de ‘Nyani Cultural Village tour’. Lachende gezichten vertellen je verhalen over het leven van de Limpopostammen en nemen je mee in hun wereld van zang en dans. Ook traditioneel eten doe je met hen. En dat allemaal in Hoedspruit, vlak bij Lowveld Escape!

Giant Baobab

Ook in Hoedspruit vind je dit gezellige barretje, waar je werkelijk alle soorten pannenkoeken – zoete en zoute – kan eten naast een majestueuze baobab. Een superlekker en gezellig tussendoortje!

Andere Activiteiten

Actie & Avontuur

De spectaculaire Drakensbergen bekijken met de auto, of zelfs vanuit de lucht, of gaan raften in Tzaneen in de Wolkbergen: vanuit je vakantiehuis kan het via verschillende daguitstappen die starten op minder dan een uur rijden.

Wild Life

Voor velen dé reden om naar Afrika te komen: dieren in het wild ervaren die in Europa niet vrij rondlopen. Op safari gaan doe je hier! Over leven in en met het wild, kom je meer te weten in speciale centra.

Ontspanning

Bereik het summum van rust door vanuit een ballon op de vlaktes neer te kijken, of een dagje in een Afrikaanse wellness te spenderen. Afsluiten kan je in één van de (al dan niet typisch Afrikaanse) restaurants.

Sport

Inspireert een lopende giraf of rennend luipaard je tot actie, denk dan niet dat dit in Afrika niet kan. Je kan joggen, paardrijden, maar ook fietsen en golfen tussen de indrukwekkende fauna en flora.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search