Kruger National Park

Voor safari kom je naar Afrika, en voor een bezoek aan het bekendste natuurreservaat kom je naar Lowveld Escape. Op amper 45 minuten rijden vind je het Krugerpark, een must-see tijdens je bezoek. Je kan er terecht voor een begeleide safari, maar ook voor een self-drive, met een meer dan reële kans dat je (een deel van) de ‘big 5’ langs je wagen ziet passeren! Voor meer informatie over de talrijke mogelijkheden die het park biedt, bezoek www.krugerpark.co.za.

Ook Manyeleti Game Park en Kapama Game Reserve bieden safari’s aan. Het zijn twee privé-wildreservaten grenzend aan het Krugerpark – en er één mee geworden doordat omheiningen verwijderd zijn – en je kan er terecht voor een ‘Game Drive’, een avondsafari onder begeleiding van een ervaren ranger en ‘spotter’. Nakaarten over wat ‘gespot’ werd kan tijdens een Afrikaans diner.

Wilt u eens iets anders doen dan een game drive in het Krugerpark? Doe deze wandelsafari! Zo staat u op gelijke voet met de dieren, een onbeschrijflijke sensatie!

Andere Activiteiten

Sport

Inspireert een lopende giraf of rennend luipaard je tot actie, denk dan niet dat dit in Afrika niet kan. Je kan joggen, paardrijden, maar ook fietsen en golfen tussen de indrukwekkende fauna en flora.

Cultuur

Afrika ademt eeuwenoude tradities en cultuur. Ga op zoek naar de wortels van het Afrikaanse volk door een oude stam te bezoeken, of eet pannenkoeken bij een reuzebaobab, gemaakt van eeuwenoude Afrikaanse wortels.

Actie & Avontuur

De spectaculaire Drakensbergen bekijken met de auto, of zelfs vanuit de lucht, of gaan raften in Tzaneen in de Wolkbergen: vanuit je vakantiehuis kan het via verschillende daguitstappen die starten op minder dan een uur rijden.

Ontspanning

Bereik het summum van rust door vanuit een ballon op de vlaktes neer te kijken, of een dagje in een Afrikaanse wellness te spenderen. Afsluiten kan je in één van de (al dan niet typisch Afrikaanse) restaurants.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search