Jessica the Hippo

Jessica moet het bekendste nijlpaard ter wereld zijn. Ze speelde al mee in heel wat films en documentaires, en woont in Hoedspruit. Nadat ze uitgeput gevonden werd aan de rand van het Krugerpark, nam de familie Joubert, met parkwachter Toni, haar onder zijn hoede. Hoewel ze vrij is om te gaan waar ze wil, blijft ze in Hoedspruit en kan je ze een bezoekje brengen, compleet met voeren en aanraken!

Andere Activiteiten

Sport

Inspireert een lopende giraf of rennend luipaard je tot actie, denk dan niet dat dit in Afrika niet kan. Je kan joggen, paardrijden, maar ook fietsen en golfen tussen de indrukwekkende fauna en flora.

Cultuur

Afrika ademt eeuwenoude tradities en cultuur. Ga op zoek naar de wortels van het Afrikaanse volk door een oude stam te bezoeken, of eet pannenkoeken bij een reuzebaobab, gemaakt van eeuwenoude Afrikaanse wortels.

Actie & Avontuur

De spectaculaire Drakensbergen bekijken met de auto, of zelfs vanuit de lucht, of gaan raften in Tzaneen in de Wolkbergen: vanuit je vakantiehuis kan het via verschillende daguitstappen die starten op minder dan een uur rijden.

Ontspanning

Bereik het summum van rust door vanuit een ballon op de vlaktes neer te kijken, of een dagje in een Afrikaanse wellness te spenderen. Afsluiten kan je in één van de (al dan niet typisch Afrikaanse) restaurants.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search