Mountainbike Safaris South-Africa – Not only a dream!

Momenteel zijn we bezig met het uitstippelen van mountainbike routes voor ieders mogelijkheden. Rijdt u wel eens graag met de mountainbike, én wilt u dit combineren met een safari? Bij ons kunt u terecht voor een leuke sportieve reis, op maat gemaakt! We doelen op groepen van rond de 6 tot 8 personen.

Voor de getrainde mountainbiker hebben we ritten uitgestippeld die best stevig zijn, zoals de klim naar Mariepskop, naar bijna 2000m hoogte, met als afsluitende kers op de taart, het adembenemende uitzicht boven op de top. Andere ritten tellen dan weer meer kilometers.

Een topconditie is geen absolute must, we kunnen de reis ook zo organiseren dat we niet elke dag fietsen, maar eens een andere activiteit inplannen, zoals een uitstap naar het Krugerpark, de Panoramaroute of Moholoholo Animal Rehabilitation Centre, en vele andere.

We bieden deze reizen aan aan zeer democratische prijzen. Later meer informatie hierover.
Is uw interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op! Wij geven u graag geheel vrijblijvend meer informatie.

Andere Activiteiten

Wild Life

Voor velen dé reden om naar Afrika te komen: dieren in het wild ervaren die in Europa niet vrij rondlopen. Op safari gaan doe je hier! Over leven in en met het wild, kom je meer te weten in speciale centra.

Cultuur

Afrika ademt eeuwenoude tradities en cultuur. Ga op zoek naar de wortels van het Afrikaanse volk door een oude stam te bezoeken, of eet pannenkoeken bij een reuzebaobab, gemaakt van eeuwenoude Afrikaanse wortels.

Actie & Avontuur

De spectaculaire Drakensbergen bekijken met de auto, of zelfs vanuit de lucht, of gaan raften in Tzaneen in de Wolkbergen: vanuit je vakantiehuis kan het via verschillende daguitstappen die starten op minder dan een uur rijden.

Ontspanning

Bereik het summum van rust door vanuit een ballon op de vlaktes neer te kijken, of een dagje in een Afrikaanse wellness te spenderen. Afsluiten kan je in één van de (al dan niet typisch Afrikaanse) restaurants.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search