Plaatselijke Restaurants & Pubs

Hoedspruit heeft ook culinair het nodige te bieden. Zo is er bijvoorbeeld ‘Hat and Creek’: als het eens wat meer mag zijn, is het hier absoluut genieten.
Maar ook de internationale keuken is aanwezig: zo biedt ‘Cala La Pasta’ heel lekker Italiaans eten, is er ‘Sleepers’ met een gemengde kaart en ‘Wimpies’ als je zin hebt in fast food.
Wil je liever verse pizza’s of grill op een mooie locatie is er ‘Three Bridges’, 20km verder op de weg naar Phalaborwa, naast de Olifantsrivier.

In Moholoholo Ya Mati kunt u geniet van een ontbijt, lekkere lunch of een kleine versnapering. Ze bieden een “tea garden” in alle rust aan de oevers van de Blyde Rivier.

Andere Activiteiten

Wild Life

Voor velen dé reden om naar Afrika te komen: dieren in het wild ervaren die in Europa niet vrij rondlopen. Op safari gaan doe je hier! Over leven in en met het wild, kom je meer te weten in speciale centra.

Cultuur

Afrika ademt eeuwenoude tradities en cultuur. Ga op zoek naar de wortels van het Afrikaanse volk door een oude stam te bezoeken, of eet pannenkoeken bij een reuzebaobab, gemaakt van eeuwenoude Afrikaanse wortels.

Actie & Avontuur

De spectaculaire Drakensbergen bekijken met de auto, of zelfs vanuit de lucht, of gaan raften in Tzaneen in de Wolkbergen: vanuit je vakantiehuis kan het via verschillende daguitstappen die starten op minder dan een uur rijden.

Sport

Inspireert een lopende giraf of rennend luipaard je tot actie, denk dan niet dat dit in Afrika niet kan. Je kan joggen, paardrijden, maar ook fietsen en golfen tussen de indrukwekkende fauna en flora.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search