Mariepskop

Krijg je niet genoeg van prachtige vergezichten, vergeet dan zeker Mariepskop niet. Deze top (1945m) bevindt zich aan de oostelijke kant van de Drakensbergen: op een heldere dag zie je vanaf hier de Indische Oceaan en Maputo (Mozambique).
Het zicht is echt fenomenaal, maar wil je er geraken heb je een goede wagen nodig of een mountain bike. Weliswaar in combinatie met een goede conditie…

Op deze prachtige locatie kunt u gemakkelijk een halve dag vertoeven. Behalve picknicken, kunt u hier ook de barbecue aansteken, deze staan gratis ter beschikking. Let wel, in de winter is het geweldig om te relaxen en eventueel een leuke fotoshoot te houden, het water zal echter te koud zijn om te zwemmen.

Andere Activiteiten

Wild Life

Voor velen dé reden om naar Afrika te komen: dieren in het wild ervaren die in Europa niet vrij rondlopen. Op safari gaan doe je hier! Over leven in en met het wild, kom je meer te weten in speciale centra.

Cultuur

Afrika ademt eeuwenoude tradities en cultuur. Ga op zoek naar de wortels van het Afrikaanse volk door een oude stam te bezoeken, of eet pannenkoeken bij een reuzebaobab, gemaakt van eeuwenoude Afrikaanse wortels.

Ontspanning

Bereik het summum van rust door vanuit een ballon op de vlaktes neer te kijken, of een dagje in een Afrikaanse wellness te spenderen. Afsluiten kan je in één van de (al dan niet typisch Afrikaanse) restaurants.

Sport

Inspireert een lopende giraf of rennend luipaard je tot actie, denk dan niet dat dit in Afrika niet kan. Je kan joggen, paardrijden, maar ook fietsen en golfen tussen de indrukwekkende fauna en flora.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search