Blyde River Canyon

Blyde River Canyon is een kloof van 26km lang en 800m hoog, gevormd door de Blyde River. De rode zandsteen die de canyon kleurt zorgt voor magische effecten en in combinatie met de Drakensbergen, waar de kloof onderdeel van is, krijg je indrukwekkende vergezichten. Die kan je bovendien ook bewonderen vanop de Panoramaroute, die hierdoor loopt.

Op de Blyde River worden ook boottochten georganiseerd, waarbij gidsen uitleg geven over de fauna en flora die je met je eigen ogen kan bewonderen. Overweldigend!

Voor de actievere medemens zijn er prachtige wandelingen uitgestippeld.

Andere Activiteiten

Wild Life

Voor velen dé reden om naar Afrika te komen: dieren in het wild ervaren die in Europa niet vrij rondlopen. Op safari gaan doe je hier! Over leven in en met het wild, kom je meer te weten in speciale centra.

Cultuur

Afrika ademt eeuwenoude tradities en cultuur. Ga op zoek naar de wortels van het Afrikaanse volk door een oude stam te bezoeken, of eet pannenkoeken bij een reuzebaobab, gemaakt van eeuwenoude Afrikaanse wortels.

Ontspanning

Bereik het summum van rust door vanuit een ballon op de vlaktes neer te kijken, of een dagje in een Afrikaanse wellness te spenderen. Afsluiten kan je in één van de (al dan niet typisch Afrikaanse) restaurants.

Sport

Inspireert een lopende giraf of rennend luipaard je tot actie, denk dan niet dat dit in Afrika niet kan. Je kan joggen, paardrijden, maar ook fietsen en golfen tussen de indrukwekkende fauna en flora.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search