Ontspanning

Ballonvaart

Een ervaring om nooit te vergeten: de Afrikaanse zon zien opkomen vanuit een luchtballon. Proef de stilte van de laagvlakte terwijl de dag ontwaakt, en geniet anderhalf uur later van een ontbijt met champagne met zicht op de Blyde River.

Restaurant & Pubs

Hoedspruit heeft ook culinair het nodige te bieden. Zo is er bijvoorbeeld ‘Hat and Creek’: als het eens wat meer mag zijn, is het hier absoluut genieten.
Maar ook de internationale keuken is aanwezig zoals ‘Wimpies’ of KFC als je zin hebt in fast food.
Wil je liever verse pizza’s of grill op een mooie locatie is er ‘Three Bridges’, 20km verder op de weg naar Phalaborwa, naast de Olifantsrivier. Tenslotte heb je ook het Stoned Olive Café of voor als het wat stijlvoller mag zijn in een geweldig mooi decor is Khaya Ndlovu een echte aanrader (op voorhand reserveren). Voor een lekkere lunch raden wij 100% Cooked aan!

Wellness

Ben je op zoek naar de ultieme ontspanning en denk je dat het naast je verblijf in Lowveld Escape nog nét iets meer kan zijn, ga dan langs bij Blyde Wellness in Hoedspruit. Vriendelijke ontvangst verzekerd!

Andere Activiteiten

Actie & Avontuur

De spectaculaire Drakensbergen bekijken met de auto, of zelfs vanuit de lucht, of gaan raften in Tzaneen in de Wolkbergen: vanuit je vakantiehuis kan het via verschillende daguitstappen die starten op minder dan een uur rijden.

Cultuur

Afrika ademt eeuwenoude tradities en cultuur. Ga op zoek naar de wortels van het Afrikaanse volk door een oude stam te bezoeken, of eet pannenkoeken bij een reuzebaobab, gemaakt van eeuwenoude Afrikaanse wortels.

Wild Life

Voor velen dé reden om naar Afrika te komen: dieren in het wild ervaren die in Europa niet vrij rondlopen. Op safari gaan doe je hier! Over leven in en met het wild, kom je meer te weten in speciale centra.

Sport

Inspireert een lopende giraf of rennend luipaard je tot actie, denk dan niet dat dit in Afrika niet kan. Je kan joggen, paardrijden, maar ook fietsen en golfen tussen de indrukwekkende fauna en flora.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search