Sport

Paardrijden tussen Wilde Dieren

Vanop een dier dieren bekijken maakt de ervaring nog intenser. In Hoedspruit kan je met The Equine House begeleid paardrijden door de Afrikaanse natuur. Een geweldig gevoel!

Mountainbiken tussen Wilde Dieren

Wij organiseren MTB safari’s voor fietsers, van elk niveau. Er is uiteraard ook een aanbod voor niet-fietsers.

Elke rit, uitstap, dag invulling, wordt besproken en à la carte, samen met u, uitgewerkt.
Wij werken op basis van all-in prijzen – maw: eenmaal ter plaatse, is alles gratis.

Wij raden mtbsafarisouthafrica.com aan!

Golfen tussen Giraffen

Golfen op vakantie is nog ontspannender dan thuis. In Drakensig in Hoedspruit kan je terecht voor 9 holes golfplezier en krijg je er een prachtig zicht op de Drakensbergen gratis bovenop. Wil je een meer gerenommeerde naam, rijd dan naar Hans Merensky in Phalaborwa (18 holes).

Wij werken geruime tijd samen met mtbsafarisouthafrica voor golfsafaris! Een echte aanrader!

Andere Activiteiten

Actie & Avontuur

De spectaculaire Drakensbergen bekijken met de auto, of zelfs vanuit de lucht, of gaan raften in Tzaneen in de Wolkbergen: vanuit je vakantiehuis kan het via verschillende daguitstappen die starten op minder dan een uur rijden.

Cultuur

Afrika ademt eeuwenoude tradities en cultuur. Ga op zoek naar de wortels van het Afrikaanse volk door een oude stam te bezoeken, of eet pannenkoeken bij een reuzebaobab, gemaakt van eeuwenoude Afrikaanse wortels.

Ontspanning

Bereik het summum van rust door vanuit een ballon op de vlaktes neer te kijken, of een dagje in een Afrikaanse wellness te spenderen. Afsluiten kan je in één van de (al dan niet typisch Afrikaanse) restaurants.

Wild Life

Voor velen dé reden om naar Afrika te komen: dieren in het wild ervaren die in Europa niet vrij rondlopen. Op safari gaan doe je hier! Over leven in en met het wild, kom je meer te weten in speciale centra.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search